hvordan sentrumkirken ledes

Sentrumkirken ledes av det valgte Lederrådet, med generalforsamlingen som øverste organ.

 • Robert Østreng, lederrådsmedlem

  Robert Østreng er gift med Susanna, og sammen leder de Tentro-arbeidet. Robert er aktiv i både barne- og ungdomsarbeidet, og elsker når unge mennesker finner sin plan og hensikt i guds plan for deres liv. Å trene og utvikle unge nye ledere står sentralt i mye av det han gjør. På fritiden kobler han av med jakt og friluftsliv, eller et nytt prosjekt på småbruket hvor han bor.

 • Solveig Johnsrud, lederrådsmedlem, daglig leder

  Solveig og Arvid Johnsrud har i mange år vært veldig engasjert i Sentrumkirken. Solveig møter du som møteleder og hun har et stort hjerte for arbeidet vi har for barn og unge. De har tre voksne barn og seks barnebarn. Familien er viktig for Solveig.

 • Truls Liland, lederrådsmedlem

  Truls og Kjersti Liland har begge roller i Sentrumkirken som skaper takknemlighet hos oss som samarbeider med dem. De har to barn og bor på Fetsund. Truls er en av de som forkynner på gudstjenestene og han har mye å dele med forsamlingen.

 • Anita Hykkerud, lederrådsmedlem

  Anita Bekkesletten Hykkerud er gift med Dan Levi. De har fire barn og er en meget engasjert familie med stort hjerte. Anita engasjerer seg for alt i menigheten og er kontaktperson inn mot barnearbeidet.