Sammen bidrar vi til å gjøre en forskjell

Sara Jensen, Mexico

Sara er utsendt fra Sentrumkirken og arbeider i Monterrey i Mexico gjennom den kristne organisasjonen Back2back. Du kan følge hennes arbeid HER


Familien Fumero, Spania

Fra begynnelsen av 2016 har vi støttet familien Fumero, bestående av ekteparet Carlos og Patty, og barna deres Mario og Samuel. Familien holder til i Toledo, like nord for Madrid, i Spania. Her jobber de med å starte opp en kafé, hvor folk kan komme innom for en hyggelig samtale, drikke kaffe og høre Guds ord. Carlos forlot sin trygge jobb som bussjåfør i Norge, for å følge sitt kall om å nå ut til mennesker i Spania som søker Jesus. Arbeidet går fremover, og familien er takknemlige for all den støtte og velsignelse de opplever. 


Persisk lørdagstreff
Annen hver lørdag samles en persisktalende gruppe i kafé en i SentrumKirken. Denne består av flere familier og ungdommer fra områ det rundt Strømmen. De synger persiske lovsanger, underviser Guds ord og priser Herren på  sitt eget språ k som kalles Farsi. Flesteparten er fra Iran, men det er også  noen fra Afghanistan. Etter møtet har de sosialt fellesskap med te/kaffe og kaker eller middag. Her er nye hjertelig velkommen!

Støtter ulike prosjekter

RR, vårt speiderarbeid har i flere år støttet et speiderarbeid på Filippinene, men dette året støtter de ulike prosjekter gjennom Star Of Hope.


Vi opplever det som viktig at barn og unge ser at de kan bidra til at andre mennesker kan få bedret sin livskvalitet.

Bygger klasserom og skole

Loftet, vårt ungdomsarbeid, har i flere år støttet et prosjekt som handler om å bygge klasserom, et solid gjerde som trygger barna og lærerne i deres hverdager på skolen. Rapportene som har kommet tilbake til oss når ting er bygget og barna kan ta det i bruk er fylt med glede og takknemlighet. Sommeren 2014 besøkte en gruppe ungdommer fra Loftet den skolen som de har fått være med å bygge opp. Slike opplevelser gjør inntrykk for et helt liv.


Star of Hope er organisasjonen vi støtter gjennom.