mISJONSPROSJEKTER

Sara Jensen, Mexico

Sara er utsendt fra Sentrumkirken og arbeider i Monterrey i Mexico gjennom den kristne organisasjonen Back2back. Du kan følge hennes arbeid HER


Familien Fumero, Spania

Fra begynnelsen av 2016 har vi støttet familien Fumero, bestående av ekteparet Carlos og Patty, og barna deres Mario og Samuel. Familien holder til i Toledo, like nord for Madrid, i Spania. Her jobber de med å starte opp en kafé, hvor folk kan komme innom for en hyggelig samtale, drikke kaffe og høre Guds ord. Carlos forlot sin trygge jobb som bussjåfør i Norge, for å følge sitt kall om å nå ut til mennesker i Spania som søker Jesus. Arbeidet går fremover, og familien er takknemlige for all den støtte og velsignelse de opplever. 


Persisk lørdagstreff
Annenhver lørdag samles en persisktalende gruppe i kafeen i Sentrumkirken. Denne består av flere familier og ungdommer fra lokalområdet. De synger persiske lovsanger, underviser Guds ord og priser Herren på sitt eget språk som kalles Farsi. Flesteparten er fra Iran, men det er også noen fra Afghanistan. Etter møtet har de sosialt fellesskap med te/kaffe og kaker eller middag. Her er nye hjertelig velkommen!