UKE 18 / 4. mai / velsignelse

Klikk bildet for følgeark med oppsummering fra Salme 134 og Salme 120-134 i The Message-utgaven.

Spørsmål til samtalen 4. mai:

1. Hvordan kan vi se hva som er viktigst i folks liv? Hva de egentlig «tilber»? Hva vil det si å tilbe Gud for oss i dag?
  2. Hvordan kan vi erfare Guds velsignelse i våre liv? Del gjerne egne erfaringer. Hva kjennetegner et liv som Gud velsigner?
  3. Hvordan lærer vi Gud å kjenne? Hva innebærer det om dette er viktigst av alt?

Smågruppene som ønsker det, møtes onsdag 4. mai kl. 20:00 til en digital samtalestarter via Zoom fra 20:00 til 20:15. Opptak fra innledningen blir tilgjengelig på Facebook i etterkant.

vårens tema

Lang lydighet er navnet på ei bok av Eugene H. Peterson, mannen bak «The Message Bible», som gir utgangspunkt for mye av fokuset i gudstjenestene og smågruppene dette skoleåret. Lang lydighet kan også høres ut som en alternativ måte så si «helhjertede etterfølgere» på, som er det andre leddet i Sentrumkirkens visjon, eller «Jesus hele livet» på, som er trosopplæringsplanen Sentrumkirken har tatt i bruk for 0-19 årsgruppen. Vårt håp er at denne reisen vil styrke både dybden og varigheten av vårt disippelskap.

NEDENFOR finner du taler og materiell på de salmene som allerede er gjennomgått.

• Salme 133 - Enhet

Type the content for this list item here. This is just example text to show you what it will look like when you enter text content into this list item. Your unique, authentic, and appropriate text will be filled into this section. Once you click into this text area, you will see the filler text disappear.

• Salme 132 - Lydighet

• Salme 130 - Håp

• Salme 129 - Utholdenhet

smågrupper