mer strømmen

November 2025 markerer Sentrumkirken at det er 100 år siden menigheten ble etablert i Strømmen. Selv om de som deltar jevnlig i aktiviteter i kirken kommer fra mer enn 10 ulike kommuner, er tettstedet Strømmen viktig for Sentrumkirken - noe som uttrykkes i utsagnet "Mer Strømmen".


På denne siden finner du aktuell informasjon om Strømmen og konkrete behov enkeltmennesker og storfellesskapet kan bidra til å møte. 


Siden er også ment å være en veiledning for deg som ønsker å engasjere deg.

Engasjementsområder

Fosterhjemstjenesten i Akershus har funnet et godt hjem til "Filip", men andre barn venter fortsatt. Vil du vite mer? Les mer HER.

Hver onsdag kl. 10 ber vi for Strømmen, gjerne ved å gjøre en bønnevandring med start fra Sentrumkirken, eller du kan be der du er. Les mer HER.

Visste du at Strømmen ikke bare huser et av Norges største kjøpesenter men er et av områdene i Lillestrøm kommune med størst sosiale behov? Les mer HER.

Vi tror Mer Strømmen uttrykker et viktig fokus for Sentrumkirken og gir næring til drømmer enkeltmennesker bærer i forhold til å kunne bety en forskjell. Er du en av dem?