bli med på oppdagelsesreisen

Søndag 17. januar la vi ut på en oppdagelsesreise i Johannes evangelium som vi inviterer deg til å bli med på. 


Prøv Jesus i 100 dager er et tilbud til å finne din vei til Jesus, enten du kaller deg kristen eller ikke. 


I løpet av femten uker; 100 dager, undersøker vi hvordan det hele startet, hva Jesus ville, sa og gjorde, og hvorfor livet hans endte på et kors.


Turguidene på reisen er en andaktsbok av den svenske forfatteren og pastoren Niklas Piensoho: 100 dager med Jesus - som vi oppfordrer deg til å skaffe deg og bruke. Søndagene i Sentrumkirken brukes til å åpne ukens tema, i form av en tale på 15-20 minutter som du kan se på Sentrumkirkens Facebookside. Nedfor kan du også laste ned en leseplan som tar deg gjennom Johannes evangelium i løpet av perioden. 

Digitale smågrupper

Bli med i samtalen i en digital smågruppe annenhver onsdag fra kl. 20-21. 

Logg deg på Zoom (evt. Join a Meeting - Zoom og meeting id: 460 546 1320) og bli med inn i en digital smågruppe ledet av trygge gruppeledere. 


Datoer for smågruppene: 14. og 28. april.


Program: 15 minutter introduksjon av uketema / oppsummering av søndagens tale, etterfulgt av 45 min i smågrupper (breakout rooms).


Spørsmålene som innleder samtalen 14. april: 


Spørsmål 1: Når sist overrasket du noen med å gjøre dem en tjeneste som de ikke forventet? (j.fr. Jesu eksempel)


Spørsmål 2: Har du en historie om at noen har betjent deg (Jesus eller noen andre)? Hva gjorde det med deg? (Evt. snakke mer om motivasjonen til å tjene i menigheten og det å finne sin plass)


Spørsmål 3: Er det noe i fra andaktsboken, bibelteksten eller talen på søndag som spesielt har fanget din oppmerksomhet?